Dallas Cowboys winnen Hall of Fame Game

Door

Miami Dolphins v Dallas CowboysDe Pro Hall of Fame wedstrijd van dit seizoen is gewonnen door de Dallas Cowboys. Het team van hoofdcoach Jason Garrett was met 24-20 te sterk voor de Miami Dolphins. De wedstrijd, die vooral draait om de ceremonie er omheen, werd vooral door de Cowboys als oefenwedstrijd gezien. Veel jonge (en nieuwe) spelers kregen een kans. Bij de Dolphins was al iets meer van de basis te zien. Coach Joe Philbin was na afloop dan ook teleurgesteld in het resultaat: “Ik dacht dat we het beter zouden doen.” De eerste aanvallende play van de Dolphins resulteerde al in een turnover. Hoogtepunt van de wedstrijd in Canton, Ohio, was een 75-yard interception return van Cowboys rookie DeVonte Holloman. Bij Dallas kwam nummer één quarterback Tony Romo geen seconde in actie. Fins’ Ryan Tannehill maakte tien snaps mee. Ondanks het uiteindelijke gat van slechts vier punten was Dallas de gehele wedstrijd de bovenliggende ploeg, met name met hun running game. De Dolphins lieten met Matt Moore wel veel meer door de lucht zien.

Donderdag begint de eerste serie officiële oefenwedstrijden. Super Bowl kampioen Baltimore Ravens speelt dan uit bij de Tampa Bay Buccaneers. Mooiste affiche is dan de wedstrijd van de Denver Broncos die gaan oefenen bij en tegen de San Francisco 49ers.

Overig nieuws:

Brace yourself
Divisional Playoffs - Houston Texans v New England PatriotsJ.J. Watt zullen we de rest van het seizoen met een brace om zijn linkerelleboog zien. De defensive end, die één van de sterren van de Houston Texans is, wordt angstvallig weggehouden van de iets meer intensievere trainingen. Watt zelf maakt zich niet veel zorgen. Hij maakt zich er wel druk om dat het ding er eigenlijk niet uitziet. Toch is ook hij van mening dat het een terechte voorzorgsmaatregel is. Vorig seizoen noteerde Watt een spectaculair aantal van 20.5 sacks. Waar de elleboog van Watt een aandachtspunt is, is de rug van running back Arian Foster dat ook. Foster heeft nog geen stap op het trainingsveld gezet en het team bekijkt zijn situatie van dag tot dag.

Nieuw familiedrama
New England Patriots v Seattle SeahawksNieuws van een geheel andere orde dan. De oom van moordverdachte en voormalig New England Patriots speler Aaron Hernandez is omgekomen bij een brommerongeluk. Het gaat hierbij om Robert Valentine, de broer van de moeder van Hernandez. Bizar genoeg vond ook eind juni een dodelijk ongeluk plaats binnen de familie (de man van Hernandez’ nicht) waarbij Thaddeus Singleton III uit Bristol zijn auto tegen een gebouw ramde. Ondertussen zit Hernandez nog altijd vast als verdachte voor de moord op Odin Lloyd. Waar bijna iedereen hem als de schuldige ziet, ontkent Hernandez tot nu toe de moord.

Green nog niet helemaal fit
Bud Light Hotel Brings Good Times To NOLA For Super Bowl XLVII - EA Sports Madden Bowl XIX PartySommigen zien de Cincinnati Bengals als het beste team in de AFC North. Dat betekent dus dat ze sterker zouden zijn dan de Pittsburgh Steelers én de Baltimore Ravens, die dit seizoen hun Super Bowl titel mogen verdedigen. De Bengals spelen inderdaad al twee seizoenen lang prima football. Sterspeler en wide receiver A.J. Green wordt dan ook op gepaste wijze in de gaten gehouden. Hij blijft komende donderdag thuis wanneer de Bengals naar Atlanta reizen voor hun eerste oefenwedstrijd. De knie van Green is nog niet helemaal herstelt, maar hij zal volgens hoofdcoach Marvin Lewis de openingswedstrijd van het reguliere seizoen tegen de Chicago Bears op 8 september gaan halen.

Foto’s: Getty Images

2 Reacties
  1. Dennis 7 jaar ago

    Travis Frederick deed het goed bij de Cowboys zowel als center en guard.

  2. Ben ik met je eens Dennis. Hij laat zich nooit omver blazen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen