Cutler geraakt door uitspraken medespelers

Door

Jay Cutler, quarterback van de Chicago Bears, sprak voor het eerst met de media sinds hij de NFC Campionship game moest verlaten met een blessure. Hij vertelde de Chicago Sun Times dat hij het toch moeilijk had met het feit dat er spelers twijfelden aan zijn taaiheid.

,,Ik was weg, en ik bleef weg van dit alles,” zei Cutler. ,,Maar ik kan niet zeggen dat het me niet stoorde dat mensen zich vragen stelden bij mijn taaiheid en mijn wil om te spelen. Ik denk dat ik hier al veel heb meegemaakt in Chicago en ik wilde zeer graag spelen.”

Cutler liep zijn blessure op in het tweede kwart van het 21-14 verlies tegen de Green Bay Packers in de NFC titelwedstrijd. Hij speelde de eerste reeks van het derde kwart maar werd later vervangen door Todd Collins en Caleb Hanie.

,,We stonden op een bepaald punt in de wedstrijd en we hadden zeker mogelijkheden,” keek de quarterback terug. ,,Maar nu kunnen we er niets meer aan doen. We moeten leren van die dag en hopen dat het niet meer gebeurt.”

Hij werd vorig seizoen 5 maal gesacked maar slaagde er wel in om de eerste speler in de teamgeschiedenis te worden die in opeenvolgende seizoenen voor meer dan 3000 yards en 20 touchdowns gooit.

Coach Lovie Smith zei op de eigenaarvergadering dat hij geen problemen heeft met zijn quarterback: ,,Ik kijk enthousiast uit naar wat hij ons nog kan brengen de komende jaren. Ik vertrouw hem, het is een harde kerel. Hij zal ons nog naar veel overwinningen leiden.”

Foto: www.larrybrownsports.com

Ook leuk om te lezen