Colts kijken rond voor opvolging van Manning

Door

Indianapolis Colts quarterback Peyton Manning heeft hoogstwaarschijnlijk nog een aantal goede jaren voor de boeg. Maar Colts’ CEO Bill Polian zei dat het misschien tijd is om te beginnen denken aan een toekomst zonder Manning en eens een kijkje te nemen naar de quarterbacks in de draft.

,,Quarterbacks zijn een knelpunt, wellicht niet het grootste, maar zeker wel een knelpunt want Manning is nu niet aan het einde van carrière, maar het komt er nu toch sneller aan dan in het verleden,” zei Polian. ,,Ik denk toch dat je daar akkoord mee kan gaan in deze situatie.”

Colts general manager Chris Polian en head coach Jim Caldwell hadden een gesloten training met TCU Horned Frogs quarterback Andy Dalton maandag. Als die nog steeds niet gekozen is in de tweede ronde van de draft dit jaar zit de kans er zeker in dat de Colts hem kiezen als ze de kans hebben. Maar niemand hoeft te verwachten dat ze er een zullen kiezen in de eerste ronde.

,,Ik denk niet dat we zijn eventuele opvolger zullen vinden nu we draften op de 22e plaats,” zei Polian. ,,En of je die pick nu moet gebruiken om een quarterback te kiezen terwijl er nog geen arbeidsovereenkomst is en zonder enig weet van welk type contract is een andere zaak.”

Dus als de Colts dit jaar met hun eerste pick geen quarterback kiezen, wanneer zullen ze dat dan wel doen? ,,Dat weten we niet, maar wel dat het niet lang meer zal duren. We beginnen er al aan te denken,” besloot Polian.

Foto: 2.bp.blogspot.com

Ook leuk om te lezen