College Basketball naar Sport1

Door

Michigan v LouisvilleWie de Louisville Cardinals gaan opvolgen als de nieuwe kampioen in het NCAA College Basketball is nog de vraag, maar één ding is zeker: de liefhebbers kunnen de strijd om de nationale titel live volgen op de Nederlandse televisie. March Madness op Sport1.

ESPN America staakte deze zomer haar Europese uitzendingen en zag het er naar uit dat fans van het College Basketball genoodzaakt waren om een ESPN Player’s College Pass aan te schaffen ter waarde van 109,99 euro.

Sport1 stak daar dus een stokje voor die volgens de geruchten ook bezig zijn om de MLB-rechten binnen te halen. De NFL gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Fox Sports.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. erwt 7 jaar ago

  hm. onlangs mn sport1-abo opgezegd en een mlb.com abo genomen. Door gebrek aan daadkracht en informeren heb ik deze dure zender(15e./mnd) eraf gemikt. zender is alleen maar dingen kwijtgeraakt lately.
  zou wat zijn als ze mlb binnenhalen. ben wel erg benieuwd hoe ze dat dan gaan doen. en of ze ook het originele commentaar doorpluggen, want dit moeten ze niet met NL-commentaar gaan proberen lijkt me..

 2. Kevin 7 jaar ago

  Hoopelijk wordt er nog bekend gemaakt waar de NHL Komt deze begint ook al over maandje, Daar zou sport 1 wel grote slag mee slaan tegen fox met NFL, Persoonlijk kijk ik NHL en NBA liefste maar sport 1 zendt weinig NBA uit vandaar dat ik game pass ga pakken vanaf dit seizoen zodat ik mijn teams kan volgen elke week. Meer gebruik van sport 1 extra en 2 extra die op vullen met door de weeks wedstrijden van NBA en dan college bastketbal En NHL als jullie meer uitzenden zullen mensen ook meer kijken omdat het dan echt te volgen is wat nu eigenlijk on mogelijk is.

 3. Sinan 7 jaar ago

  Toevallig afgelopen week mijn abonnement opgezegd op sport1, ben van plan om de NBA league pass te nemen. Ik kijk liever de NBA, en het liefst (veel) meer dan die 2 wedstrijden per week, plus ik vind het zonde om het abonnement erbij te houden alléén voor het college basketball. Als ze nou wat meer wedstrijden zouden uitzenden en zoals Kevin hierboven zegt ook nog NHL gaan uitzenden…. Tjsa dan neem ik toch weer een abonnementje op sport1. Maar volgens mij mogen ze contractueel slechts 2 games per week uitzenden, en hoe het zit met de NHL weet ik niet. Het is gewoon jammer dat alles nu uitgesmeerd is over diverse zenders en internet abonnementen. Hopen dat sport1 het oppikt…

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen