Coast to Coast: Vernieuwde All-Star Selectie

Door

nba_all-star_game-primary-2013Op 17 februari vindt de NBA All-Star wedstrijd in Houston plaats. Traditiegetrouw kunnen fans stemmen op de starting five uit de Eastern en de Western Conference, waarna de coaches de reserves kiezen. Wij zeggen: GAAP EN HEEL ERG SAAI! Tijd voor vernieuwing. Wij gaan zelf spelers kiezen uit de hele NBA tot er twee selecties van tien zijn. Te beginnen met onze MPV. En dan mag de SportAmerika-lezer aangeven op welk team hij (m/v) zijn geld zou zetten. Matthijs begint met één speler want hij krijgt de MPV. Daarna volgt Peter met twee en dan om en om twee picks.

Matthijs: De eerste pick. Tja, dan zou ik echt heel stom zijn als ik LeBron James niet kies. MPV. Alleskunner. Fulltime beest. Sloopt verdedigingen. En aanvallers.

Peter: Welja. Kies direct de allerbeste basketbalspeler van het universum. Wat kan mij het schelen? Ik heb als pick 2 en 3 respectievelijk Kevin Durant en Chris Paul. De beste scorer van de NBA gecombineerd met de slimste PG van het moment. Dat moet gewoon werken. Ik heb (vooralsnog) een goed gevoel over mijn team.

Matthijs: Snap ik. Dat goede gevoel. Goede combi ook. Net als Tony Parker en Tim Duncan die ik kies als pick 4 en 5. Snelheid, scorend vermogen, ervaring, op elkaar ingespeeld, teamspelers. Kunnen daarnaast LeBron prima faciliteren. IJzersterk dus.

Peter: Wow. Dat had ik niet verwacht. Weet je het zeker? Dan ga ik er nu sneaky met Carmelo Anthony vandoor. Want die is in MPV-vorm dit jaar. Aangezien ik ook wel snap dat je niet kan winnen met alleen shooters op de vloer is mijn volgende pick een Big Bad MOFO met een schijt-aan-alles-mentaliteit: Zach Randolph uit Memphis. Shit, nu kan ik The Black Mamba wel op mijn buik schrijven.

Klik hier om de hele C0ast to Coast-column te lezen. 

C2C

Ook leuk om te lezen