WWE News: CM Punk hersteld, The Rock returns

Door

CM PunkWWE heeft bekend gemaakt dat CM Punk is hersteld van zijn knieoperatie. De WWE Champion is in staat om op maandag 7 januari, tijdens de eerste Monday Night Raw van 2013, zijn WWE titel te verdedigen tegen ‘number one contender’ Ryback. De twee Superstars nemen het tegen elkaar op in een TLC (Tables, Ladders & Chairs) Match.

De match zou in eerste instantie plaats vinden tijdens de WWE TLC pay-per-view show op zondag 16 december 2012 in Brooklyn, New York. Vanwege zijn knieoperatie kon ‘The Second City Saint’ echter niet in actie komen tijdens deze show.

Als Punk zijn WWE Championship succesvol weet te verdedigen tegen Ryback is ‘action hero’ The Rock zijn volgende tegenstander. ‘The Most Electrifying Man in All of Entertainment’ stapt tijdens de Royal Rumble op zondag 27 januari in Phoenix, Arizona voor het eerst sinds zijn gewonnen WrestleMania match tegen John Cena in de ring.

CM Punk is de langst regerende WWE Champion van de laatste 25 jaar, hij heeft de WWE titel ruim 400 dagen in zijn bezit.

De laatste officiële ‘WWE Championship Match’ van The Rock vond plaats tijdens SummerSlam 2002, hij verloor zijn WWE Undisputed Championship aan ‘The Next Big Thing’ Brock Lesnar.

The Rock is de komende maanden tijdens ‘The Road To WrestleMania’ veel te zien tijdens de tv-programma’s Raw en SmackDown. Verder zal ‘The Great One’ zal waarschijnlijk (en wellicht als WWE Champion) in actie komen tijdens de Elimination Chamber pay-per-view show.

Foto: FJ Producties

Ook leuk om te lezen