Clark revalideert zonder hulp van Colts

Door

Dallas Clark, tight end van de Indianapolis Colts, revalideert nog steeds van zijn operatie aan de rechterpols. Midden in het vorige seizoen moest hij onder het mes.

Door de lockout in de NFL moet Clark nu in zijn eentje revalideren en mag hij geen gebruik maken van de teamfaciliteiten. ,,Het is anders, we zijn toch wat beperkt,” bekent Clark.

,,Maar ik heb het goed hier in St-Vincent Sports Medicine. Gelukkig hebben ze hier goede revalidatie- en trainingsfaciliteiten. De eerste zes weken van de revalidatie door in Tempe, Arizona en nu revalideer ik hier verder. Het gaat de goede kant op.”

Clark had 37 catches voor 347 yards en drie touchdowns in zes wedstrijden voor hij zijn blessure opliep tijdens de overwinning tegen de Washington Redskins op 17 oktober 2010. In januari mocht zijn gips af en mocht hij gaan werken aan zijn motoriek, kracht en meer.

Hij wil geen tijd plakken op zijn terugkeer maar zegt wel dat het geen maanden meer zal duren voor hij terug een pass zal vangen.

Zonder tegenslagen zal hij er terug staan voor training camp, indien er natuurlijk komt. .,,Ik kwam nog voor geen verrassingen te staan tot nog toe,” zei hij. ,,Ik ben enorm blij met mijn progressie en hoop op een goede rentree in de NFL.”

Foto: thegazette.com

Ook leuk om te lezen