Chicago zonder Rose en Noah voorbij de Sixers

Door

 

In NBA Recap belichten we de belangrijkste wedstrijden in de league. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van het duel.

Philadelphia 76’ers at Chicago Bulls 69 – 77

In een wedstrijd waar de schotpercentages op bepaalde momenten dramatische vormen aannamen, wisten de Bulls aan de hand van Boozer en Deng de wedstrijd uit het vuur te slepen.

Bij de Bulls wist Deng 24 punten te maken en droeg Boozer er negentien bij waarbij hij ook nog eens dertien rebounds te pakken. De overige zeven spelers van de Bulls die binnen de lijnen verschenen lieten zich redelijk onbetuigd waardoor geen van hen meer dan acht punten scoorden en niemand minder dan vier. Uitzondering hierop was Kyle Korver die maar niet op schot lijkt te kunnen komen. In zijn zes gegunde minuten wist hij geen enkel punt te maken.

De 76’ers waren niet veel beter op schot met een gemiddelde van 32%. Vier spelers van de ploeg uit Philadelphia kwam in de dubbele cijfers maar niemand scoorde meer dan de zestien punten die Holiday liet noteren bij de Sixers. Williams was goed voor dertien punten waar Hawes en Iguodala ieder elf punten aan toevoegde.

Komende donderdag krijgen de Sixers opnieuw de kans Chicago de KO te bezorgen, dit kunnen ze dan doen in eigen huis.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen