Chargers tonen interesse in Smith

Door

Als Steve Smith echt weg wil bij de Carolina Panthers, dan hebben de San Diego Chargers wel interesse in de speler. Volgens personen die weet hebben van de Chargers houden die de situatie in het oog. Smith zelf wil wel spelen voor de Chargers, maar ook voor de Oakland Raiders en Baltimore Ravens. Zijn huis in North Carolina staat zelfs al te koop.

Ron Rivera, de nieuwe head coach van de Panthers, was zelf meer dan twee jaar defensive coordinator bij de Chargers. Hij zei in februari al dat Smith deel blijft uitmaken van de plannen van de Panthers, maar zei ook dat het een moeilijk onderwerp is. Volgens The Union-Tribute wil Carolina de speler kwijt, zelfs al staat er nog meer dan 2 jaar en 15 miljoen dollar op zijn contract. Door de lockout kunnen er weliswaar geen trades worden gemaakt.

De Chargers zullen waarschijnlijk wel een receiver kunnen gebruiken. Vincent Jackson werd dan wel de franchisespeler van het team, maar die tag zal misschien niet meer bestaan in de volgende arbeidsovereenkomst en Malcolm Floyd mag vertrekken in free agency. Enkel Seyi Ajirotutu, Patrcik Crayton, Richard Goodman en rookie Vincent Brown zijn een zekerheid voor het volgende seizoen.

Smith heeft al 620 ballen gevangen voor 8884 yards en 52 touchdowns in 10 seizoenen in de NFL, allemaal met de Panthers. Carolina kon met een 2-14 eindstand de slechtste cijfers voorleggen in de NFL vorig seizoen. Met de eerste pick in de NFL draft kozen ze Cam Newton, quarterback uit Auburn.

Foto: cache.heraldinteractive.com

 

1 Reactie
  1. Dennis 9 jaar ago

    Wow! Dat zijn nog eens wapens voor Rivers, tel daar bij op de beste TE in de league met Gates!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen