CFB Extra Point: Feest in de Magnolia State & verdriet in Texas

Door

Party in the Magnolia State

Zaterdag was zonder enige twijfel de dag van de staat van Mississippi. De Mississippi State Bulldogs kwamen als derde geplaatst de wedstrijd tegen de #2 Auburn Tigers in, en boekten in eigen huis een imposante 38-23 overwinning. Misschien dat het ook iets had te maken met het overweldigende thuisvoordeel, want de aanwezige fans maakten flink veel lawaai:

Laden

They are Viva-ing in StarkVegas.

Weergeven op Instagram

Ondertussen is de opmars van Mississippi State opmerkelijk. Nadat zij als vijfde team in de geschiedenis van het college football tot driemaal toe van een top tien team wonnen zijn ze nu gestegen tot de eerste plaats in de rankings. En deze afbeelding laat zien van hoe ver de Bulldogs komen:

Volgende op het programma is Kentucky, waar de Bulldogs normaal gesproken van moeten winnen. Ondertussen kijkt iedere liefhebber al reikhalzend uit naar 29 november. Dan speelt #1 Mississippi State namelijk tegen aartsrivaal #3 Ole Miss, dat #14 Texas A&M opzij zette en volgende week thuis tegen Tennessee speelt. Het zou dus zomaar kunnen dat zowel de Bulldogs als de Rebels in de top drie staan wanneer zij elkaar eind november ontmoeten, en dat maakt de ontmoeting tussen beide partijen dan nog vele malen interessanter.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen