College Football: Snoop Dogg’s zoon is gewild object

Door

dm_130923_wearesc_cordell_broadus_interview

De naam Cordell Broadus zal niet bij heel veel mensen een belletje doen rinkelen, maar scouts van de grote universiteiten in de Verenigde Staten hebben deze naam bovenaan hun lijst staan. Broadus, de zoon van rapper Snoop Dogg, is een zeer getalenteerde wide receiver en daarmee een van de meest gewilde spelers voor het seizoen 2015.

Deze week werd bekend dat Broadus zijn huidige high school, Diamond Bar High, heeft ingeruild voor Bishop Gorman, dat in Las Vegas ligt. De reden voor deze overstap is dat de wide receiver zijn laatste jaar in high school op een zo’n hoog mogelijk niveau wil spelen.

,,Hij had mij bij al aangegeven dat hij voor een grotere school wilde spelen, zodat hij zich beter kon voorbereiden voor College Football,” liet zijn oude headcoach Ryan Maine al weten in december.

De 1.90 meter lange Broadus, met de bijnaam ‘Lil Snoop’ was dit seizoen goed voor 8 touchdowns en 60 gevangen passes voor in totaal 685 yards. Dit wekte de interesse van de grote College Football scholen zoals LSU, Notre Dame, USC en Baylor. Al die scholen hebben hem inmiddels een scholarschip aangeboden.

De organisatie Nevada Interscholastic Activities Association eist overigens van iedereen die zich inschrijft bij een high school dat de familie ook daadwerkelijk in Zuid Nevada gaat wonen. Dat betekent weer dat zijn vader, die kort geleden zijn naam veranderde in Snoop Lion, ook mee zal moeten verhuizen naar Las Vegas.

Hieronder zie je overigens een video waarin Snoop Dogg/Lion over de ambities en talent van zijn zoon vertelt:

Ook leuk om te lezen