Cavs weten eindelijk weer te winnen

Door

Het duurde 26 wedstrijden, maar de Cleveland Caveliers wisten vrijdagavond eindelijk weer eens te winnen. In de eigen Quicken Loans Arena versloegen de Cavs de Los Angeles Clippers na overtime met 126-119.

De fans in Cleveland moesten bijna twee maanden wachten op weer een overwinning van hun team. De laatste overwinning van de Cavs vond plaats op 18 december toen de New York Knicks, na overtime, met 109-102 werden verslagen.

Daarna was het alleen maar kommer en kwel voor de ploeg van coach Byron Scott. Hoe erg zijn ploeg het ook probeerde, de tegenstander bleek in de afgelopen 26 wedstrijden elke maal te sterk.

Vrijdagavond wist de thuisploeg Clippers-forward Blake Griffin amper af te stoppen, maar ondanks 32 punten en 13 rebounds van de rookie, wisten de Cavs de overwinning in eigen huis te houden.

Grote uitblinker bij de thuisploeg was forward Antwan Jamison. De 34-jarige vedette gooide maar liefst 36 punten raak en pakte daarnaast ook nog eens 9 rebounds voor zijn ploeg.

Ondanks de overwinning blijven de Cavs op een laatste plaats staan in de Eastern Conference met een 9-45 record. Voor de Clippers veranderen er weinig dingen. Dankzij een 23-30 record kan de ploeg nog steeds altijd hopen op plaatsing voor de play-offs.

Zie hier de samenvatting tussen de Clippers en de Cavaliers.

Foto: a.espncdn.com

Ook leuk om te lezen