Carson Palmer maakt karikatuur van zichzelf

Door

Oakland Raiders v Baltimore RavensCarson Palmer heeft nogal een hoge dunk van zichzelf. Dat begon al op de bank in Cincinnati en in Oakland is het niet anders geworden. Hij weigert zijn contract opnieuw bespreekbaar te maken en Palmer maakt de laatste dagen statements dat hij het niet erg zou vinden voor de San Francisco 49ers of de Arizona Cardinals te spelen.

Maar waar denkt hij waar hij mee bezig is? Wat doet hem bedenken dat de 49ers ook maar in de verste verten een heel klein beetje geïnteresseerd zouden zijn in een 33-jarige quarterback die het sportief laat afweten en veel geld wil verdienen. Herstel je contract in Oakland en blijf een Raider zou ik zeggen. Maar natuurlijk werkt hij niet mee. Carson heeft namelijk een geschiedenis van niet meewerken met NFL teams. Niemand zou hem de hoeveelheid salaris geven die hij wel gaat krijgen. Zijn laatste dagen in de NFL zijn echt geteld. Hij is echt een volslagen clown als hij denkt dat er ergens een team is dat aan zijn eisen wil voldoen.

4-12
Wat heeft hij laten zien? De Raiders eindigden hun seizoen 2012 met een 4-12 record. Daar mag je niet trots op zijn. Als Palmer niet ziet dat hij een probleem heeft, dan heeft hij echt professionele hulp nodig. Dat hij alleen al nadenkt over een overstap naar de 49ers is bewijs van mentaal onvermogen. De niners hebben hun franchise quarterback en het halen van Carson Palmer zal alleen als 1 april grap gebracht worden.

Egoïst
Palmer is een klassiek voorbeeld van het oude gezegde “there is no I in team.” Al dit soort jongens denken alleen aan zichzelf en als het van Palmer nou niet duidelijk is, ook dankzij zijn gedrag is Cincinnati, dan moet de kijker wel een blinddoek voorhebben. Carson Palmer heeft een switch naar realiteit nodig. En voor hem het liefst zo snel mogelijk. Laat je prijs zakken Palmer en blijf in Oakland, niemand gaat je dit salaris ooit nog betalen. Het zou trouwens ook zomaar kunnen dat Palmer de woestijn in mag richting de Cardinals. Zijn die even gek.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen