Cardinals en Fitzgerald komen er nog niet uit

Door

De Arizona Cardinals en wide receiver Larry Fitzgerald hebben nog geen nieuw contract kunnen bespreken. Fitzgerald zelf zegt dat hij geen interesse heeft om het team te verlaten en de transfermarkt op te zoeken.

Hij is dit jaar aan zijn laatste seizoen bezig van zijn huidig contract, dat 40 miljoen dollar waard was over 4 jaar.

Arizona zelf doet er alles aan om de receiver te houden, ze hebben hem zelfs om raad gevraagd over welke quarterback ze moeten houden en welke ze mogen ontslaan. En zolang het team het zelf niet wil, wil hij er ook niet weg.

,,Maar als de Cardinals me geen nieuw contract willen aanbieden of als ze me op willen traden, dan zie ik geen andere keuze dan een nieuwe werknemer te zoeken,” zei Fitzgerald.

Zolang er geen nieuw akkoord wordt gevonden tussen NFL en vakbond dan is er geen onderhandeling mogelijk tussen spelers en hun team.

De liga en de eigenaars zijn nog altijd in gesprek met elkaar. Als er tegen vrijdag geen deal is kan er opnieuw uitstel aangevraagd worden.

Of er kan gedreigd worden met een lockout, dus dat de spelers geen toegang meer krijgen tot de faciliteiten van hun team.

Fitzgerald gelooft niet dat er geen football zal zijn in 2011. ,,Ik ben zeker dat er football zal zijn volgend seizoen, er staat zoveel op het spel dat er zeker terug football zal zijn,” zei Fitz. De receiver eindigde vorig seizoen met 90 catches voor 1137 yards en 6 touchdowns.

Foto: assets.espn.go.com

Ook leuk om te lezen