VIDEO. Buzzer beater zet Connecticut in vuur en vlam

Door

Florida v Connecticut

Voor de eerste keer sinds 1994 stonden de Connecticut Huskies (12) en Florida Gators (15) tegenover elkaar. Toen wonnen de Gators maar deze keer trokken de Huskies aan het langste eind, die daardoor ongeslagen blijven terwijl Florida voor de tweede keer het onderspit moest delven. In een wedstrijd met een hoog tempo bleef het spannend tot in de allerlaatste minuut.

Met de Gators 59-62 voor zorgde Shabazz Napier voor een four-point play. Michael Frazier II maakte er echter 63-64 voor Florida van. Bij de laatste kans voor de Huskies ging alle aandacht naar Napier. De point guard dribbelde zich bijna vast, miste zijn schot volledig maar kreeg de bal via een tip opnieuw in zijn handen. SPLASH! 65-64 Huskies. Heel Connecticut ging uit zijn dak.

Iowa State wint makkelijk dankzij double-double Hogue

In de enige andere wedstrijd met een top-25 team wonnen de Iowa State Cyclones (17) vrij makkelijk van de Auburn Tigers. Het werd 99-70 nadat de Cyclones 45% van hun schoten en dertien driepunters maakten. Man van de match was Dustin Hogue. De big man tekende voor 22 punten en 16 rebounds (waaronder vier offensieve) voor Iowa State. Chris Denson van de Tigers was topscorer met 27 punten. De Cyclones zijn nu 6-0, waarvan 5-0 in de eigen arena.  

 Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen