Bryant wil einde maken aan schuldenlast

Door

David Wells, adviseur van Dallas Cowboys wide receiver Dez Bryant, zegt dat Bryant af wil van zijn schuldenlast en zal beginnen met afbetalen. Deze week werd op twee rechtszaken aangetoond dat hij tot 850.000 dollar schulden heeft, van niet betaalde creditcardrekeningen tot openstaande leningen.

,,We zullen alles vereffenen,” zei Wells. ,,We willen doorgaan, dat willen we doen. We werken er aan. Ik sprak gisteren met hem en hij wil dit hoofdstuk afsluiten. Hij zit in een donkere tijd in zijn leven. Als je geen licht vindt, blijf je er in.”

Door de rechtszaken wordt er gespeculeerd dat Bryant financieel in een put zit. Vorig seizoen verdiende de receiver nochtans 2,8 miljoen dollar aan salaris en bonussen. Hij ontving ook 50.000 dollar van Under Armour en andere inkomsten van reclame.

Volgend seizoen zal de receiver een basissalaris van 1,1 miljoen dollar ontvangen met een bonus van 1 miljoen dollar. Hij kan de bonus niet ontvangen zolang de lockout duurt. Zijn salaris zal hij over 17 weken krijgen, startend in september.

,,Het is niet moelijk om uit te spitten hoeveeel hij verdiende vorig jaar,” zei Wells. ,,En volgens mij staat hij er financieel wel nog goed voor ook.”

Foto: sportsagentblog.com

Ook leuk om te lezen