Kobe Bryant neemt het op voor LeBron James

Door

Los Angeles Lakers Media Day

Dat de Cleveland Cavaliers het zo goed doen in de NBA Finals is natuurlijk grotendeels te danken aan LeBron James. De sterspeler neemt het team op sleeptouw en schiet veel, heel veel. Tijdens het reguliere seizoen schoot James gemiddeld 18 keer per wedstrijd. Tijdens de NBA Finals is dat 35. Kobe Bryant is van mening dat James door moet gaan met schieten. De guard van de Los Angeles Lakers reageerde op een tweet van een fan.

Bryant heeft met zijn Lakers de play-offs wederom niet gehaald, maar is tijdens de Finals wel actief als analist voor een Chinese sportzender. De guard van de Lakers staat zelf ook bekend als iemand die graag schoten forceert. Hij heeft al zeven keer de NBA Finals gespeeld en won vijf keer de Larry O’Brien trofee. Na Game 3 van de huidige Finals was Bryant kritisch op de mentaliteit van de Golden State Warriors, die volgens hem spelen alsof er nog meer NBA Finals komen. Dat terwijl de Cavaliers juist spelen met hun hart en ziel.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Jan 5 jaar ago

    Hoe kun je het niet eens zijn met Bryant. LeBron is voor de eerste keer(mijn mening) aan het knokken voor een ring en als daar 100 schoten per wedstrijd voor nodig zijn, do it! Hij is LeBron, de beste in de NBA, hij kan niet passief zijn.

  2. roy bruce 5 jaar ago

    Thumps up! @Jan

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen