Bryant gaat opnieuw door zijn enkel

Door

Zondag ging Kobe Bryant opnieuw door zijn linker enkel in de verloren wedstrijd tegen de New Orleans Hornets. Door het 93-88 verlies staan de Los Angeles Lakers nu met 2-2 gelijk in de eerste ronde van de play-offs.

Bryant over zijn enkel: ,,Het is gevoelig. Ik ging er gewoon door heen. Het is een week geleden dat ik er voor het laatst door heen ging en als je dan een klein stukje je enkel rolt ga je er al snel helemaal door heen. Ik verwacht dat ik dinsdag speel. Er zal veel voor nodig zijn om mij te stoppen. Ik heb door zoveel blessures al gespeeld dat het niks nieuws voor mij is.”

De shooting guard ging laat in het vierde kwart door zijn enkel en werd er kort uitgehaald door coach Jackson.

Vijf weken geleden ging Bryant al door dezelfde enkel en gaf toen aan dat hij het de naarste enkelblessure vond die hij ooit had gehad. Desondanks miste Bryant geen enkele wedstrijd.

Deze keer voelt het echter minder ernstig aan en is het meer zijn voet dan zijn enkel. Na de wedstrijd werd de superster behandeld in het vliegtuig, iets dat lastig is door de druk in de cabine.

Kobe kon nog grappen: ,,Misschien kan ik beter terug rijden.”

Dinsdagnacht zal er weinig tijd en ruimte zijn voor grappen als de Lakers proberen een 3-2 voorsprong te pakken in eigen huis voordat ze voor de zesde wedstrijd terug reizen naar New Orleans.

Foto: answers.bettor.com

Ook leuk om te lezen