Bryant aanwezig op tweede training Cowboys

Door

Dallas Cowboys wide receiver Deze Bryant was aanwezig op dag 2 van de private trainingen van het team, samen met zo’n 40 andere spelers.

Bryant was niet aanwezig dinsdag op de eerste sessie, maar Romo zei dat de receiver al had gezegd dat hij er niet kon zijn door familiale problemen.

,,Hij vertelde me dat hij naar al de andere trainingen zou komen,” zei Romo. ,,Hij loopt goed en hij is strijdvaardig. Hij loopt op snelheid dus soms moeten we hem wat intomen.”

De spelers die aanwezig zijn zien er goed uit en werken met veel energie. ,,Dit is goed voor het team,” zei Romo. ,,Je wil klaar zijn voor het seizoen en er zijn dingen waar we moeten aan werken. Als er iets moet worden geregeld kunnen we er nu over praten zonder ons op te jagen.”

Head coach Jason Garrett zei dat er een 20-tal spelers opdaagden in Valley Ranch om met het team te werken toen de lockout even ongedaan was. De eerste pick in de draft voor Dallas, offensive tackle Tyron Smith, werkte samen met offensive line coach Hudson Houck in de vergaderkamer om al wat wijs te raken uit de offense.

,,Ik voel alsof ik nog veel te leren heb en alle hulp van de oudere spelers zal ik zeker kunnen gebruiken,” zei Smith. ,,Ik ben hier om te leren en gecoached te worden en hopelijk help ik Dallas om Super Bowls te winnen en kan ik hier blijven om het team te helpen.”

Foto: www.rotoinfo.com

 

Ook leuk om te lezen