Browns verlengen contract Thomas met zeven jaar

Door

Het doel van Joe Thomas, toen hij begon in de NFL, was om zijn gehele carrière voor één team uit te komen. De Cleveland Browns geven hem deze kans.

De Browns hebben een overeenkomst bereikt met de 26-jarige Thomas voor een verlenging van zijn contract met zeven jaar. De deal is gesloten op 84 miljoen dollar, met een garantie van 44 miljoen.

Peter Schaffer, Thomas’agent, geeft aan dat hij blij is dat zijn cliënt de komende jaren voor de Browns zal uitkomen. ,,Dit is alles wat Joe wilde,” aldus Schaffer.

Thomas geeft zelf ook aan zeer blij te zijn. ,,Ik ben ontzettend blij dat ik mijn carrière kan voortzetten in Cleveland. Ik denk dat er iets heel speciaals staat te gebeuren en ik ben heel vereerd dat ik mijn carrière mocht beginnen en mag eindigen om voor de beste fans van de NFL te spelen.”

,,Ik houd van de stad, de fans, de organisatie en ik ben coach Pat Shurmur en general manager Tom Heckert heel dankbaar voor deze kans,” aldus Thomas.

Thomas is in de vier jaar dat hij in de NFL speelt ieder jaar geselecteerd voor de Pro Bowl. Dit jaar zou zijn laatste jaar zijn van zijn rookie contract dat hij tekende na de draft in 2007.

Foto: rantsports.com

Ook leuk om te lezen