Browns komen supporters tegemoet tijdens lockout

Door

De Cleveland Browns zullen alle tickets vergoeden voor de wedstrijden die niet zullen doorgaan in 2011.

Voorzitter Mike Holmgren vertelde dat alle tickets die worden verkocht in het stadion, voor gewone zitjes tot luxeplaatsen, zullen worden terugbetaald aan de fan mocht die wedstrijd niet worden gespeeld. Maar hij is wel optimistisch over het feit dat er wedstrijden zullen worden gespeeld.

Afgelopen zaterdag hebben de teameigenaars de lockout aangekondigd, uren nadat de spelersvakbond uit elkaar viel en 10 spelers een officiële klacht ingediend bij de rechtbank indienden om die lockout tegen te gaan.

,,Het is vreemd,” zei Holmgren over de huidige situatie. ,,Toen we aan het praten waren over de aanpak van het team en hoe we dit kunnen overleven, kwamen we overeen dat dit ons niet zal deren. Als de tijd komt dat we plots in financiële moeilijkheden zouden komen zal het eerste slachtoffer mezelf zijn. Ik moet ook inboeten, maar ik wil ook even zeggen dat ik niet voor een dollar per jaar zal werken.”

Dit in tegenstelling tot NFL commissaris Roger Goodell en hoofdonderhandelaar Jeff Pash. Beide heren verdienen slechts 1 dollar gedurende de lockout.

,,Onze filosofie is dat we we ons volk aan het werk houden” zei Holmgren. ,,Toen ik zei dat het business as usual was, bedoelde ik dat. Er werken hier goede mensen, en ze zullen dat blijven doen.”

Foto: media.cleveland.com

Ook leuk om te lezen