Browns fan klaagt NFL aan

Door

Een Cleveland Brown fan heeft de NFL en haar teams aangeklaagd. Hij beweert dat zijn contract om tickets via zijn stoel licentie te kopen geschonden is.
In de zaak wordt om 25 duizend dollar van de Browns geeist voor contractbreuk en hetzelfde bedrag van de NFL voor vermeende contract verstoring.

Vier NFL teams hebben wijzigingen aangebracht in de plannen voor hun seizoenskaarten rekening houdend met de lock out. De New York Giants, New York Jets, Carolina Panthers en de Buffalo Bills hebben allemaal aanpassingen gedaan.

De Giants hebben de grootste veranderingen aangebracht door geen seizoenskaarten te verlengen totdat de werkonderbreking is geëindigd.

Woordvoerder van de NFL Greg Aiello vertelde dat de NFL de rechtzaak van de Browns fan nog niet had vernomen, maar dat hij de frustraties begrijpt. ,,Alle NFL clubs hebben toegezegd dat ze maatregelen zullen nemen en de fans restitutie zullen geven tijdens de werkonderbreking.”

De NFL en de teams hebben 4 weken de tijd voordat ze zich moeten verantwoorden in de rechtszaal.

De aanklacht beschrijft dat de NFL en haar teams hebben samengespannen met de Browns en anderen voor de lock out van spelers, zonder rechtvaardiging, wat er in resulteerde dat de Browns de Personal Seat License schenden.

De NFL is nog geen wedstrijd kwijt geraakt sinds een werkonderbreking in 1987, toen een staking het seizoen gedwongen inkortte.

Foto: http://blogs.suntimes.com

Ook leuk om te lezen