‘Bronny’ domineert tegenstand, LeBron James veroordeelt aanbiedingen colleges

Door

Toronto Raptors v Cleveland Cavaliers

Zo vader, zo zoon. Dus kon het niet anders dat de zoon van LeBron James ondertussen ook al een aardig potje kan ballen. Dat bewees ‘Bronny’ onlangs op het John Lucas All-Star Weekend. Of de 10-jarige LeBron James Junior ooit zo goed wordt als zijn vader, valt af te wachten. Papa is echter niet te spreken over het feit dat colleges nu al komen opdagen om Bronny te scouten, zo meldt Fox Sports.

Allereerst, de video waarin LBJ Jr. het beste van zichzelf geeft:

James liet na een shoot-around weten dat zijn zoon al het hof gemaakt wordt door verschillende colleges. “Ja, hij kreeg al enkele aanbiedingen”, aldus LeBron. “Het is vrij gek. Dit zou een overtreding moeten zijn. Je zou geen 10-jarige kinderen mogen rekruteren.”

Toch liet The King niet na om de kwaliteiten van zijn zoon in de kijker te zetten. “Hij speelt net zoals ik dat deed. Hij heeft een geweldig spelinzicht en hij zou liever een pass geven naar een andere speler. De meeste kids van vandaag willen gewoon scoren”, zo stelde LeBron, die ook toegaf pas na enkele jaren NBA zijn lichaam goed te verzorgen. “Ik at McDonalds tijdens mijn eerste seizoenen. Ik gebruikte geen ijs, stretchte niet, het maakte niet uit. Ik was 18 dus ik kon doen wat ik wilde.”

Foto’s: Getty Images/Youtube

1 Reactie
  1. Jelle Achten 4 jaar ago

    Ik ben het met hem eens dat je geen 10 jarige moet gaan rekruteren, laat ze gewoon nog genieten van het spelletje en het kind zijn

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen