Broncos’ Dumervil gearresteerd na dreigen met pistool

Door


Dat NFL-spelers in de offseason in aanraking komen met de politie is niks nieuws. Zo werd Adrian Peterson vorige week nog ingerekend vanwege het duwen van een politieagent. Elvis Dumervil, defensive end van de Denver Broncos, maakte het afgelopen weekend nog wat bonter.

De tweevoudig Pro Bowler kreeg het in zijn auto aan de stok met een persoon in andere auto. Hierop ontstond er een korte achtervolging, waarbij ook een vriend van de NFL-speler in een derde auto zich bemoeide met de situatie.

Pistool
Korte tijd later kwamen de auto’s tot stilstand en bracht Dumervil een bezoek aan persoon waar hij ruzie mee had. Daar trok hij zijn shirt omhoog en liet zo zijn pistool zien dat half boven zijn broek uitstak. Kort hiervoor had een vriend van Dumervil hetzelfde dreigement uitgevoerd. Hierop scheurde de, half klemgereden, auto weg.

Deze gegevens kwamen maandagavond naar buiten door middel van het politierapport van de politie in Miami.

De defensive end van de Broncos werd kort na deze actie aangehouden door de politie. Gevraagd naar zijn wapen ontkende Dumervil een pistool in bezit te hebben. Na kort speurwerk werd het wapen in de auto aangetroffen.. Hierop werd Dumervil direct gearresteerd vanwege het bedreigen met een dodelijk wapen.

Borgtocht
Hij kwam zondagavond op borgtocht vrij. De Broncos hebben nog geen reactie gegeven. Dumervil verlengde in 2010 zijn contract in Denver tot 2015. Indien hij zijn contract uitdient ontvangt hij 61,5 miljoen dollar.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen