Brock Lesnar speelt spel met Vince McMahon

Door

NOC_09212014dg_3388Het lijkt erop dat regerend WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar een onderhandelingsspel aan het spelen is met Vince McMahon, de CEO en bestuursvoorzitter van WWE. Afgelopen nacht zat Lesnar cageside, naast UFC-baas Dana White, bij het UFC 184 evenement in het Staples Center in Los Angeles.

Het contract tussen WWE en Lesnar loopt eind maart af en beide partijen hebben nog geen nieuwe verbintenis getekend. Brock is een voormalig UFC Heavyweight Champion en er zijn hardnekkige geruchten dat hij na zijn WWE ‘run’ terugkeert in de UFC (Ultimate Fighting Championship).

REY MYSTERIO VERTREKT BIJ WWE

Vince McMahonVorige week maandag (23 februari) vond er in de Bridgestone Arena in Nashville een overleg plaats tussen Brock Lesnar en Vince McMahon. Het gesprek verliep blijkbaar niet naar wens voor Lesnar. Nog tijdens de live uitzending van Monday Night Raw, waar ‘The Beast Incarnate’ zijn opwachting zou maken om de WrestleMania main event (de belangrijkste match van het jaar) tegen Roman Reigns te hypen, verliet Lesnar de arena.

Deze maand staat Brock Lesnar in de line-ups van Raw op 9 maart in Pittsburgh, Raw in Los Angeles op 23 maart, WrestleMania op 29 maart in Levi’s Stadium en de Raw na WrestleMania in het SAP Center in San Jose.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

2 Reacties
  1. Ronald 5 jaar ago

    Neeeeeee, hij MOET blijven. Hij is speciaal en uniek en all round. Echt een BEEST!

  2. rick 5 jaar ago

    the beast is the best

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen