Brees ontmoedigd door verlenging NFL lockout

Door

Drew Brees, quarterback van de New Orleans Saints, is ontmoedigd door de beslissing van het Amerikaans hof van beroep dat de NFL lockout in stand blijft.

Brees is één van de tien spelers die zijn handtekening plaatste onder de antivertrouwensaanklacht tegen de NFL. Dinsdag kreeg die groep een klap toen het Hof van Beroep besliste om de originele uitspraak van de rechtbank nietig te verklaren.

Volgens het Hof heeft de NFL bewezen dat ze schade zullen worden toegediend mocht de lockout niet staande blijven. Ze twijfelden ook aan de conclusie van rechter Sarah Nelson, die zei dat de lockout moest stoppen om schade aan de spelers te voorkomen. ,,De liga heeft getoond dat ze zullen slagen met deze voorwaarden,” zei het Hof.

,,Ik heb de opinie nog niet gelezen, maar ik ben ontmoedigd door het feit dat we eerst werden bevoordeeld en nu zo in het nadeel zijn,” zei Brees. ,,We zijn nu in onderhandeling en ik ga er altijd heen met een positieve ingesteldheid zodat we een akkoord kunnen bereiken. Ik hoop dat er progressie komt zodat we we weer football kunnen beginnen.”

Ondertussen wist Brees te melden dat de Saints bezig zijn aan hun derde week van trainingen en dat ze zo’n 35 à 40 participanten hebben. ,,We hebben een gestructureerde, georganiseerde training met positionele drills,” zei Brees. ,,We willen zeker zijn dat we klaar zijn eens het seizoen begint, wanneer dat ook maar is.”

Foto: sportsrantz.com

 

1 Reactie
  1. Jeroen 9 jaar ago

    Ik vraag me echt af wat voor laffe herders er niet naar die non-NFL trainingen gaan.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen