WWE megastar John Cena vraagt scheiding aan

Door

John Cena, de grootste ster van de WWE, gaat scheiden van zijn vrouw Liz Huberdeau. Cena trouwde in 2009 met zijn ‘high school sweetheart’. De 12-voudig WWE/Word Heavyweight Champion geeft aan dat de relatie ‘onherstelbaar beschadigd’ is.

De toekomstige ex vrouw van Cena vertelde dat het scheidingsverzoek als volslagen verrassing kwam. Er waren enige problemen in de relatie, maar deze zijn volgens Huberdeau niet onoverkoombaar.

Inmiddels heeft Huberdeau de bekende en vooral beruchte advocaat Raymond Rafool ingeschakeld om haar belangen te behartigen. Voor de, uit Miami afkomstige, advocaat is dit niet de eerste ‘wrestling celebrity smackdown’. Hij trad op namens Linda Hogan tijdens haar scheiding van de legendarische Hulk Hogan. Rafool wist voor Linda 70% van de ‘gezamenlijke’ eigendommen uit het vuur te slepen.

Cena, goed voor een vermogen van 18 miljoen dollar, en Huberdeau zijn in 2009 getrouwd onder huwelijkse voorwaarden (prenup). In deze prenup staat onder andere dat Cena alle, aan Liz gegeven, cadeaus terug kan vorderen.

Volgens insiders zou het wel eens een buitengewoon nare en publieke echtscheiding kunnen worden.

Ook leuk om te lezen