Mariners’ Gregory Halman vermoord

Door

De Nederlandse profhonkballer Gregory Halman is vannacht vermoord. De 24-jarige speler van de Seattle Mariners is in Rotterdam waarschijnlijk door zijn broer Jason neergestoken. Hij is door de politie aangehouden. De jonge Haarlemmer speelde dit seizoen 35 wedstrijden voor de Mariners en had daarin een slaggemiddelde van .230 met twee homeruns.

Afgelopen weken toerde Halman nog rond in Europa tijdens de European Big League Tour. Halman gaf samen met andere Nederlanders als Rick van den Hurk en Roger Bernadina en topspeler Prince Fielder clinics aan jong baseballtalent. Zelf heb ik hem aan het werk gezien in Utrecht. Hij genoot zichtbaar van zijn rol als voorbeeld en de spelertjes keken tegen hem op.

Halman tekende op zijn 16e een contract bij de Mariners en werd in Amerika als redelijk talentvol gezien. Hij is de zoon van voormalig honkballer Eddy Halman en de broer van basketbal international Naomi Halman.

Hieronder zie je de homerun die ‘Greg’ Halman eerder dit jaar in Toronto tegen de Blue Jays sloeg. Met deze klap sloeg hij drie man binnen:

1 Reactie

Ook leuk om te lezen