Icoon Kasey Keller stopt met voetballen

Door

Doelman Kasey Keller stopt per direct met voetballen. De 41-jarige keeper van de Seattle Sounders keepte vannacht tegen Real Salt Lake zijn laatste wedstrijd. Keller gaf aan na dit seizoen te stoppen. Ondanks de overwinning ging zijn ploeg echter niet door naar de volgende ronde. Het heenduel werd namelijk met 3-0 verloren.

De doelman speelde sinds 2008 weer in zijn geboorteland. Daarvoor kende hij een succesvolle carrière in Europa. De keeper stond onder contract Millwall, Leicester City, Tottenham  Hotspur, Fulham (Engeland), Borussia Mönchengladbach (Duitsland) en Rayo Vallecano (Spanje). Daarnaast speelde de routinier liefst 102 interlands namens de Verenigde Staten.

In een reactie liet de doelman weten: ,,Het is raar om nu ineens te beseffen dat ik mijn laatste wedstrijd net gespeeld heb.” Verder liet de doelman weten teleurgesteld te zijn dat hij nu al is gestopt. ,,Ik had graag nog wat wedstrijden gekeept, het is jammer dat we in de vorige wedstrijd zo’n zwakke prestatie leverden, waardoor we nu zijn uitgeschakeld”, besluit de goalie.

Foto: Sportspressnw.com

 

Ook leuk om te lezen