Branch: ‘Jets-spelers hebben geen klasse’

Door

Nadat de New England Patriots zondagavond hun seizoen abrupt zagen eindigen dankzij een 28-21 nederlaag tegen de grote rivaal New York Jets, kon receiver Deion Branch zijn irritatie over sommige tegenstanders moeilijk verkroppen.

Toen de 31-jarige wide receiver werd gevraagd naar zijn gevoel van de wedstrijd, ging hij los. ,,Het is niet pijnlijk, maar eerder zeer frustrerend. Het gênante gedeelte kwam pas na de wedstrijd, dat was echt verschrikkelijk. Bij de Jets liepen er echt een paar spelers zonder klasse rond. Dat irriteerde mij het meeste na de wedstrijd.”

Branch werd door de aanwezige journalisten gevraagd zich nader te verklaren. ,,Hebben jullie het dan niet gezien?,” klonkt het verontwaardigd. ,,Jullie moeten de wedstrijd terugkijken en dan kunnen jullie ze er zelf ook uithalen.”

Nog voor dat de officiële tijd was verstreken renden verschillende Pats-spelers al richting de kleedkamer. Branch niet. ,,Ik ben een kampioen en zal nooit zomaar van het veld afstappen. Ik zal altijd de tegenstander feliciteren wanneer ze ons verslagen hebben. De jongens met klasse, want die zijn er ook bij de Jets, heb ik allemaal gefeliciteerd. Degene zonder klasse natuurlijk niet. Bij hen kon je zien dat ze moeite hebben om in deze positie te zitten.”

Met deze verwensingen van Branch gaat de trashtalk tussen beide ploegen nog gewoon door. In aanloop van het duel van zondag lieten onder andere Jets-coach Rex Ryan en cornerback Antonio Cromartie zich provocerend uit over de Patriots.

Foto: nfltouchdown.com

Ook leuk om te lezen