Brady hoopt stiekem op terugkeer Moss

Door

Tom Brady haalde vrijdagmiddag weer het nieuws. Waar hij eerder deze week in het duel tegen de Miami Dolphins op het veld alle aandacht op zich gericht kreeg, was het vrijdag om een actie buiten het veld.

De quarterback liet vorige week al weten dat hij een terugkeer van Randy Moss, die vorige maand met pensioen ging, zou toejuichen.

,,Of het me zou verbazen? Ach, het is de NFL. Daar kan je nooit iets zeker weten,” aldus Brady. ,,Vlak voor het begin van de pre-season heb ik een tijdje met Randy gesproken. Ik houd van hem. Hij is echt één van de beste wide receivers die ooit in de NFL heeft gespeeld. Ik ben dan ook zeer blij dat ik ook ooit met hem heb mogen spelen.”

,,Helaas heb ik het niet voor het zeggen. Als dat wel zou zijn, dan zouden al mijn vrienden, zoals Troy Brown, David Patten en Deion Branch, hier nooit weg gegaan zijn. Ik heb zoveel spelers weg zien gaan en ook weer sommige terug zien komen. Of dat met Randy ook gaat gebeuren? Dat weet je dus nooit, maar het zou wel mooi zijn.”

Moss reageerde vrijdag op de uitspraken van zijn voormalig teamgenoot. De zesvoudig Pro Bowler hield echter wel de boot af. ,,Ik zie mezelf niet terugkeren in de NFL,” liet hij weten. ,,Ik ben er klaar mee, op dit moment geniet ik van andere zaken.”

De wide receiver speelde 13 seizoenen in de NFL en kwam daarin uit voor de Minnesota Vikings, Oakland Raiders, New England Patriots en de Tennessee Titans. Moss kende zijn beste seizoen in 2007, toen hij 98 passes ving voor 1493 yards en 23 touchdowns scoorde voor de Pats.

Waar veteraan Ross dus (nog) niet toehapt, deed Chad Ochocinco dat deze zomer wel. Die kreeg eerder deze week nog aardig wat kritiek te verwerken van Tedy Bruschi, voormalig ex-Patriots-speler en tegenwoordig ESPN-analist.

Die verkondigde dat ‘Ocho’ zich meer moest focussen op zijn spel en minder de ‘fan’ moest uithangen.

Foto: rollinsd.com

Ook leuk om te lezen