Patriots en Broncos eenvoudig naar zege

Door

Brady

Tom Brady zou misschien de wedstrijd niet kunnen starten omdat hij last zou hebben van zijn enkel. Hij leek echter niet heel veel last te hebben in een wedstrijd waar hij 27/37 ging voor 361 yards en vier touchdowns.

Kyle Orton liet voor de tweede week op rij zien dat hij meer is dan de quarterback die ooit werd vervangen door Tim Tebow. Hij bracht de Bills zelfs terug tot 30-22, maar kon ze niet ver genoeg terug brengen om kans te maken op de winst.

Orton eindigde uiteindelijk met 299 yards, twee touchdowns en één interception in een wedstrijd die de New England Patriots zonder al te veel moeite wonnen met 37-22.


Broncos zakelijk langs Jets

Peyton Manning versus Geno Smith. 99 van de 100 keer wint Peyton en vanavond tus ook. Toch kwamen Jets al vroeg op voorsprong na een touchdown pass van Geno Smith. Na drie touchdowns op rij was het echter snel gedaan met de Jets.

Peyton Manning was heel zakelijk en eindigde met 22/33 voor 237 yards en drie touchdowns. Met die drie touchdowns hoeft Manning maar drie touchdowns te gooien in zijn volgende wedstrijd om het record van Brett Favre te breken.


Lions @ Vikings

Minnesota Vikings quarterback Teddy Bridgewater staat weer met beide benen op de grond. Na een indrukwekkende wedstrijd vorige week werd hij vandaag tot drie keer onderschept door de verdediging van de Lions.

Uiteindelijk was het Lions running back Joique Bell die de score buiten bereik bracht met een korte touchdown.

Matt Prater kreeg deze week de kans om indruk te maken voor de Lions als hun nieuwe kicker. Toch blijkt het ongeluk meer aan de Lions te liggen dan aan de kickers zelf. Ook Prater miste namelijk twee field goals. Het totaal staan nu op negen die seizoen voor de Lions, een aantal ongeëvenaard door andere teams.

https://twitter.com/si_nfl/status/521354290296668160

De Lions wonnen de wedstrijd uiteindelijk met een score van 17-3 en blijven aan de leiding in de NFC North met een record van 4-2.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen