Bradley aan de kant gezet in Seattle

Door

De slecht spelende Milton Bradley werd maandag door de Seattle Mariners uit het team gezet, waardoor de outfielder kan uitkijken naar een nieuwe job. Hij verdiende 13 miljoen dollar dit seizoen.

,,We hebben uit de situatie met Milton besloten dat hij geen deel uitmaakt van onze toekomst en ook niet van ons heden,” zei Mariners general manager Jack Zduriencik.

De 33-jarige sloeg .218 met twee home runs en 13 RBI’s in 28 wedstrijden. Hij werd vorig week een wedstrijd geschorst omdat hij een scheidsrechter had geduwd, uit de wedstrijd gezet vrijdag omdat hij een call aanklaagde en uitgejouwd door de thuisfans omdat hij het laat afweten op defense. In 2009 kwam hij naar Seattle.

Zduriencik weet wel niet of hij een negatieve invloed had in de kleedkamers: ,,Dat is moeilijk om te zeggen, dat weet ik niet. Ik denk dat het meer te maken heeft met wat wij doen en welke kant we opgaan.” Bradley heeft een gemiddelde van .271 in zijn loopbaan met 125 home runs. Hij kwam in 2000 in de league, bij de Montreal Expos (nu Washington Nationals). Hij speelde al bij acht teams in de MLB, waaronder vijf in de laatste vijf jaar.

Seattle heeft ook Ryan Langerhans laten gaan. Die sloeg .171 met drie home rund en zes RBI’s in 19 wedstrijden. Outfielders Carlos Peguero en Mike Wilson werden opgepikt uit Triple-A Tacoma. Peguero speelde vorig seizoen al vijf wedstrijden voor de Mariners, Wilson zal zijn debuut maken in de Majors.

Foto: ichifan51.mlblogs.com

 

Ook leuk om te lezen