Billups hoopt nog lang een Knick te blijven

Door

Ondanks de teleurstellende resultaten en de oorspronkelijke wens van Chauncey Billups om in Denver te blijven heeft de point guard nu aangegeven dat hij langer bij de New York Knicks hoopt te blijven.

Het contract van Billups bevat een team optie voor 2011-2012. Dit betekent dat de Knicks bepalen of zij Billups voor volgend seizoen willen behouden of dat zij hem uitkopen. De 34-jarige veteraan beseft dat hij weinig controle heeft over de situatie: ,,Ik sluit niks uit. Duidelijk is dat ik hoop dat ik volgend jaar nog een New York Knick ben en de jaren daarna ook. Ik heb alleen weinig controle over de situatie.”

Vanuit het kamp van New York is er nog weinig bekend. Er wordt niet uitgesloten dat ze Billups behouden of zelfs een contractverlenging aan zullen bieden.

De geruchten gaan echter al langer rond dat de Knickerbockers in de zomer van 2012 guards Chris Paul of Deron Williams hopen binnen te halen welke dan free agents zijn.

Sinds de trade waarin Melo en Billups overkwamen van de Nuggets won het team slechts 7 uit 16 wedstrijden. In 9 van deze wedstrijden speelde Billups en was hij gemiddeld goed voor 18.6 punten en 5.4 assists.

Foto: thirdage.com

Ook leuk om te lezen