Big Papi redt de Red Sox, homerun voor Schoop

Door

Boston Red Sox v Oakland Athletics

Koji Uehara gaf tegen de Oakland Athletics twee homeruns op in de negende inning voor zijn eerste blown save van het seizoen na 31 succesvolle pogingen op rij. Gelukkig hielp teamgenoot David Ortiz de closer van de Boston Red Sox uit de brand door in de tiende inning de go-ahead homerun te slaan voor de uiteindelijke 7-6 overwinning.

Leading-Off
De Baltimore Orioles sloegen zes honkslagen en scoorden drie runs tegen Masahiro Tanaka, één van de beste pitchers dit seizoen in de Majors. Jonathan Schoop opende in de tweede inning de score voor de O’s met een solo homerun, zijn tweede dit seizoen tegen Tanaka.

Three Strikes
* Matt Shoemaker is bezig aan zijn eerste seizoen in de Majors en hij heeft al tegenover een indrukwekkend rijtje pitchers gestaan, namelijk Cliff Lee, James Shields, Chris Sale en David Price. De startende werper van de Los Angeles Angels stond zondag tegenover Yu Darvish van de Texas Rangers en opnieuw kwam Shoemaker als winnaar uit de strijd: 5-2 Halos.

* De Minnesota Twins klopten de Chicago White Sox met 6-5 en voltooiden een four-game series sweep, de eerste dit seizoen en de eerste sweep in vier wedstrijden of meer sinds 1938. De White Sox wonnen toen vier wedstrijden op rij tegen de St. Louis Browns.

* Jose Bautista en Brett Lawrie verlieten vroeg in de wedstrijd tegen de Cincinnati Reds het veld vanwege blessures. Lawrie brak in de tweede inning zijn vinger, terwijl Bautista een blessure aan zijn been opliep. Een MRI-scan zal duidelijkheid moeten geven. Zonder Bautista en Lawrie gingen de Toronto Blue Jays met 4-3 onderuit tegen de Reds.

Seventh Inning Stretch
Knap staaltje veldwerk van San Francisco Giants’ Joe Panik (no punt intended).

Everth Cabrera. Wow!

Rich Goose Gossage met de ceremoniële first pitch voor de New York Yankees op Old Timers Day in The Bronx.

Brian Wilson vs. Raul Meireles.

Going Dutch
* Xander Bogaerts ging 1-uit-5 tegen de A’s.

* Geen honkslag in vier slagbeurten voor Andrelton Simmons.

* Didi Gregorius ging 0-uit-3 tegen de San Francisco Giants.

* Kenley Jansen gooide tegen de San Diego Padres een puntloze negende inning met drie strikeouts voor save nummer 22 van het seizoen.

Standings
stand

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen