Jose Bautista

Beste MLB video’s van 2015

Door

Jose Bautista

De beste MLB video’s van het seizoen 2015! Terwijl er op de eilanden in de Stille Oceaan het nieuwe jaar wordt gevierd, kijken we bij SportAmerika terug op het vuurwerk in Major League Baseball. Met toestemming van Cleveland’s fireworks guy. Een kleine greep uit de hoogtepunten met een stukje Neerlands trots.

10) Eerste Grand Slam!
De pas 23-jarige Xander Bogaerts bekroonde zijn uitstekende seizoen met een AL Silver Slugger Award. Zijn eerste Grand Slam sloeg hij tegen de Tampa Bay Rays.

9) Indrukwekkende streep van Simmons
Elke keer wanneer je denkt dat je hét hoogtepunt van Andrelton Simmons hebt gezien, komt de 25-jarige shortstop, komend seizoen in actie voor de Los Angeles Angels, met een nieuw kunststukje. Travis d’Arnaud kan er nog steeds met zijn pet niet bij.

8) Homerun Mike Trout in MLB All-Star Game
Een fenomeen van 24 jaar die voor de derde keer in vier jaar een AL MVP Award misliep. Trout opende de MLB All-Star Game met een solo shot op het gooien van Zack Greinke. Of course he did. Het leverde hem zijn tweede All-Star Game MVP Award op.

7) MVP Harper
En wanneer je Trout noemt, dan kun je niet om Bryce Harper heen. De NL MVP eindigde 2015 met een .330/.460/.649 slashline, 42 HR’s en een 9.5 fWAR.

6) Colon achter de rug
Een 42-jarige atleet van de New York Mets. Alsof het niets is.

5) Nolan Arenado is niet bang
Wat Josh Donaldson kan, dat kan ik ook! Nolan Arenado van de Colorado Rockies rent achter een fout geslagen bal aan en maakt een indrukwekkende catch.

4) Fan vangt bal in haar beker bier
De Chicago Cubs veroverden een prijs voor de beste pitcher, rookie en manager. Niet gek dat de beste vangbal van een fan ook naar de ploeg uit Chicago gaat.

3) Spiderman
Kevin Pillar meet slechts 1 meter 83. Hij kan klimmen als de beste. De outfielder van de Toronto Blue Jays beroofde Tim Beckham van een homerun.

2) Flying Cain
Wist je dat Lorenzo Cain kan vliegen? In Game 6 van de ALCS tegen de Toronto Blue Jays sprintte hij van het eerste honk naar thuis op een single van Eric Hosmer.

1) De moeder aller bat-flips
T-shirts, tattoo’s en zelfs een kerstrui. De moeder aller bat-flips van Jose Bautista zette de stad Toronto op zijn kop. Play-off baseball is fun!

Nu denk je vast, ‘waarom ziet die en die video er niet in?’. Wij zijn erg benieuwd naar jouw favoriete video van het seizoen 2015!

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen