Bennett wil competitie tussen QB’s

Door

Martellus Bennett, tight end van de Dallas Cowboys, hoopt dat quarterback Tony Romo voor zijn plaats zal moeten strijden met Jon Kitna. Romo won maar één van de zes wedstrijden die hij speelde en Kitna won er vier van de negen toen hij moest overnemen na Romo’s blessure.

,,Ik speelde erg graag met Kitna,” zei Bennett. ,,Kitna is één van mijn favoriete medespelers. Als hij op het veld staat wil je harder spelen. Hij kon veel doen met weinig tijd, dus als je hem meer tijd geeft zal hij nog veel meer kunnen doen.”

Bennett is niet de eerste speler die zegt dat Kitna de strijd aan moet gaan met Romo. Wide receiver Roy William zei dat Kitna even goed is als Romo, en herhaalde dat al enkele malen.

Maar Jerry Jones, de eigenaar van het team, is niet van plan om de quarterbacks te laten strijden voor hun plaats. Hij maakte het erg duidelijk dat Romo hun quarterback is. Momenteel heeft hij nog drie seizoenen te gaan van zijn 6-jarig contract dat 67,4 miljoen dollar waard is.

Kitna aanvaardt zijn rol als backup van Romo. Hij gooide voor 2365 yards en 16 touchdowns vorig seizoen. ,,Romo begrijpt dat mijn rol hier eruit bestaat om hem te helpen,” zei Kitna. ,,Er is hier niets aan de hand. Hij begrijpt dat en ik begrijp dat. Dat is mijn job.”

Foto: nydailynews.com

Ook leuk om te lezen