Bautista schittert tegen Twins

Door

Jose Bautista is in bloedvorm. De outfielder van de Toronto Blue Jays sloeg drie home runs tijdens de overwinning tegen de Minnesota Twins zondagavond.

Hij heeft de meeste home runs sinds het begin van het seizoen in 2010 en hij is in staat om bij iedere at-bat een home run te slaan. ,,Ik denk dat de vorm nooit beter was in mijn leven,” zei Bautista. ,,Ik zie de bal goed en sla goed; Hopelijk kan ik dit nog een tijdje volhouden.”

In de laatste 19 wedstrijden sloeg de rightfielder .415 met 13 home runs en 21 RBI’s. Zijn 16 home runs dit seizoen zijn er maar twee minder dan de Twins samen en zijn vijf tijdens de sweep van de Twins is maar eentje minder dan de zes die de Twins er al thuis sloegen gedurende het hele seizoen.

Bautista sloeg een home run in de derde, vierde en zesde inning. In totaal bracht hij vier runners binnen met die bommen, twee van zijn drie home runs waren solo HR’s. Na zijn derde home run stond het vast dat Bautista vier home runs had geslagen in zijn laatste vijf at-bats, de laatste at-bat in de elfde inning zaterdag was ook een home run.

Blue Jays’ pitcher Brandon Morrow hield de Twins op drie runs in vijf innings om de overwinning binnen te halen. De bullpen klaarde de klus en gooide vier scoreloze innings. Brian Duensing, pitcher van de Twins, is de meest waardevolle pitcher in Minnesota, maar hij hield het maar drie innings vol. Hij liet zeven runs en acht hits toe.

Foto: blog.prorumors.com

 

Ook leuk om te lezen