Baker: ‘Laat Garza en Cueto vechten’

Door

Los Angeles Angels of Anaheim v Cincinnati Reds

Cincinnati Reds manager Dusty Baker snap niet dat Chicago Cubs pitcher Matt Garza afgelopen zondag woedend reageerde op Johnny Cueto’s pitch hoog boven het hoofd van David DeJesus. “Met die pitch kon hij Wilt Chamberlain nog niet raken”, aldus Baker die voorstelt dat beide heren het meningsverschil met de vuisten moeten oplossen.

Garza noemde Cueto na de met 5-4 gewonnen wedstrijd onvolwassen. “Als hij iets tegen mij wilt zeggen, hij weet waar de kleedkamer is.” Baker zegt dat hij nog niet heeft gesproken met zijn ace, maar dat soortgelijke meningsverschillen in het verleden anders werden opgelost. “Zet ze in een kamer, laat ze vechten en het is klaar. Let it be like hockey.”

“Als je iets te zeggen hebt, zegt het dan in zijn gezicht”, meent Baker. “Johnny ain’t running.” David DeJesus vindt een gevecht niet de oplossing. “Dat bewijst niets. Het is voorbij en ik hoop dat we nu gewoon weer vooruit kunnen kijken.” De volgende serie ontmoetingen tussen de Reds en de Cubs staan van 10 tot 13 juni op het programma.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen