Arrestatiebevel voor Aaron Hernandez

Door

Houston Texans v New England Patriots
Een update in de zaak rond Aaron Hernandez. De tight end van de New England Patriots, die in verband wordt gebracht met de moord op Odin Lloyd, heeft nu een arrestatiebevel gekregen wegens belemmering van de rechtsgang. Volgens ABC News zou dat zijn omdat Hernandez mogelijk bewijsmateriaal heeft vernietigd.

Het beveiligingssysteem in het huis van Hernandez, mogelijk cruciaal in dit onderzoek, is bewust kapot gemaakt volgens de politie van North Attleborough. De politie beschikt inmiddels ook over de kapotte mobiele telefoon van Hernandez, maar wil ook graag weten waarom er maandag een team van schoonmakers was ingehuurd om het huis van de tight end schoon te maken.

De soap rond Hernandez begon maandag, nadat niet ver van zijn huis het lichaam van Odin Lloyd, een vriend van Hernandez, werd aangetroffen. Eerder werd het huis van de tight end al doorzocht door de politie en is Hernandez samen met Lloyd gespot op camerabeelden. Ondanks het arrestatiebevel, wordt de Patriots-speler (nog) niet beschuldigd van moord.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen