Anthony: ‘Wij staan er met de playoffs’

Door

Carmelo Anthony zei na zijn transfer naar New York dat de New York Knicks er volgend seizoen zullen staan, maar het zal al eerder gebeuren als het aan hem ligt. Hij zei dat hij er alle hoop in heeft dat het tij zal keren voordat de playoffs aanbreken.

,,Ik geloof dat onze vorm snel terug zal keren,” zei Anthony. ,,We hebben nog een kleine maand om ons klaar te maken voor de playoffs. Nu zijn we dat langzamerhand aan het doen. Mochten we de vorm terugkrijgen tegen de playoffs, dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren.”

Anthony zorgde voor wat commotie toen hij na het verlies van zondag tegen de Milwaukee Bucks zei dat hij niet wist of de Knicks terug in orde zouden komen tegen de playoffs. ,

,Het kan duren tot volgend seizoen. We zijn er bijna, als iedereen op hetzelfde niveau komt dan zijn we er tegen volgend seizoen,” zei Anthony toen. ,,Nu, in deze korte periode, moeten we ons tonen als team en onze opties bekijken. Het zal wat tijd nemen om de band terug te vinden.”

De Knicks zijn 7-9 sinds Anthony bij het team zit. Momenteel staan ze op 35-35 na het verlies tegen de Boston Celtics van maandagavond. Ze staan zevende in het oosten met een wedstrijd achterstand op de Philadelphia 76ers.

Foto:

Ook leuk om te lezen