Anthony Bosch veroordeeld tot vier jaar cel, A-Rod biedt excuses aan

Door

Biogenesis Founder Anthony Bosch Charged With Conspiracy To Distribute Steroids

Anthony Bosch, de voormalig eigenaar van de Biogenesis-kliniek in Florida, is veroordeeld tot vier jaar cel. Bosch werd in oktober schuldig verklaard aan het leveren van prestatiebevorderende middelen aan meerdere MLB-spelers, waaronder Alex Rodriguez van de New York Yankees.

Na deze vier jaar komt Bosch ook nog voor drie jaar onder toezicht te staan. Bosch sloot zijn kliniek in 2012 nadat hij jarenlang prestatiebevorderende middelen had geleverd aan professionele atleten en andere sporters. Voorbeelden van middelen, die hij leverde, zijn onder andere testosteron en menselijke groeihormonen.

A-Rod
Eén van zijn klanten was Alex Rodriguez, de speler van de Yankees. Hij werd afgelopen seizoen voor 162 wedstrijden, inclusief play-offs, geschorst vanwege zijn rol in de Biogenesis-zaak. Dit seizoen keert de derde honkman naar alle waarschijnlijkheid weer terug op het veld.

Rodriguez bood vandaag schriftelijk zijn excuses aan.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Erwin 5 jaar ago

    Te laat Alex. Lichtjaren te laat!
    ps Een ‘brief'(met de hand geschreven?!?) beginnen met ‘ik’?? Tsssk, foei. Nu heb ik niet heel veel van school meegekregen maar deze heb ik onthouden; nooit een brief beginnen met ‘ik’. Zegt veel over de man.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen