Angels winnen in zestiende inning

Door

Seattle Mariners v Los Angeles Angels of Anaheim

Nederlanders die op zaterdagmorgen vroeg uit de veren waren konden nog genieten van een gevecht tussen de Seattle Mariners en Los Angeles Angels.

Rond half tien sloeg Efren Navarro de beslissende double waardoor Mike Trout kon scoren voor een 3-2 overwinning voor de Angels in zestien innings.

Leading off
De Angels wonnen voor de zesde keer op een rij en hebben de eerste plek in de wild card stevig in handen.

Jered Weaver en Hasashi Iwakuma lieten allebei twee punten toe voor hun teams in een wedstrijd waarin Mike Trout drie uit zeven ging en Robinson Cano vier uit zes.

Pas in de zestiende inning werd de wedstrijd beslist dankzij Navarro, nadat Mike Trout eerder in de inning een double sloeg tegen reliever Dominic Leone.

Eerder op de dag namen de Angels closer Huston Street over van de San Diego Padres. De Angels zijn dus in volle contender mode.

Three strikes
* Ook de Oakland Athletics wonnen weer. De leiders in de American League versloegen thuis de Baltimore Orioles na een walk-off van Josh Donaldson. Bij een 4-2 achterstand sloeg Donaldson een three-run-homerun in de negende inning.
* Een bitterzoete dag voor de New York Yankees. Er werd met 4-3 gewonnen van de Cincinnati Reds, maar eerder op de dag verloren de Yankees CC Sabathia voor de rest van het seizoen. De voormalige ace wordt geopereerd aan zijn voet.
* De Cleveland Indians versloegen de Detroit Tigers mede dankzij een zevende inning waarin ze zeven punten scoorden. Jason Kipnis en Asdrubal Cabrera sloegen beiden een homerun in de zevende inning, Kipnis sloeg er vervolgens nog één in de negende inning. De Indians hebben nog wel een ruime achterstand op de Tigers.

Seventh inning stretch
De walk-off van Josh Donaldson

*boink* *boink*

Going Dutch
* Xander Bogaerts sloeg zijn zevende homerun voor de winnende Boston Red Sox. Bogaerts ging één uit drie met twee runs en twee RBI’s.
* Andrelton Simmons had een honkslag en twee binnengeslagen punten in de 6-4 overwinning van de Atlanta Braves.
* Jonathan Schoop ging één uit drie met twee RBI’s en een gescoord punt.

Overige wedstrijden
Colorado Rockies – Pittsburgh Pirates 2-4
Milwaukee Brewers – Washington Nationals 4-2
Texas Rangers – Toronto Blue Jays 5-1
Kansas City Royals – Boston Red Sox 4-5
San Francisco – Miami Marlins 9-1
Philadelphia Phillies – Atlanta Braves 4-6
Houston Astros – Chicago White Sox 2-3
Tampa Bay Rays – Minnesota Twins 6-2
Los Angeles Dodgers – St. Louis Cardinals 2-3
Chicago Cubs – Arizona Diamondbacks 4-5
New York Mets – San Diego Padres 5-4

Stand

19-7-stand

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen