Angels slaan op eigen bodem toe

Door

De Los Angeles Angels scoorden maar één run in hun laatste dertig innings. Maar eens ze terug in hun thuisstadium speelden werd het hen menens. Angels pitcher Ervin Santana liet vrijdagavond maar vier hits toe en gooide de zesde shutout van zijn carrière tijdens de 9-0 winst tegen de Atlanta Braves.

,,We hadden het nodig. We zijn aan het sukkelen, maar vanavond kwam de puzzel samen,” zei Santana. ,,We moeten gewoon onze job blijven doen en positief blijven. Als onze verdediging zo speelt, voel je je erg comfortabel.” Santana wist voor de 10 keer in zijn loopbaan een volledige wedstrijd te pitchen. Hij gooide zeven spelers uit en liet niemand wandelen.

Op offense sloeg Mark Trumbo een 3 RBI home run en wist Alberto Callaspo ook drie runs binnen te slaan. De negens runs die ze scoorden gisteren is het totaal van hun vijf voorbije wedstrijden. In vier van de zes voorbije wedstrijden waarin aan Santana het spelen was scoorden zijn teamgenoten niet.

Braves’ pitcher Tim Hudson liet in 3 2/3 innings acht runs, zeven hits en drie walks toe. De veteraan, die voor het eerst sinds 2005 tegen de Angels speelt, gooide ook drie slagmannen aan. Het is al de derde keer in zijn carrière dat hij drie spelers aangooit. ,,Het was moeilijk van in het begin. Ik gooide slecht en het was gewoon een slechte avond,” zei Hudson. ,,Ik denk dat ik gewoon niet meer goed ben in de American League.”

Peter Bourjos sloeg een double in de derde inning die een einde maakte aan zijn 0-23 streak. Babby Abreu had een double voor een RBI, Torii Hunter sloeg een home run en Abreu scoorde na een groundout van Hank Conger. Trumbo eindigde de inning met een home run.

Foto: images.paraorkut.com

 

Ook leuk om te lezen