Amerikaanse Messi loopt nieuwe oefenstage bij Feyenoord

Door

wan kuzain

Het Amerikaanse voetbaltalent Wan Kuzain is deze week opnieuw op proef bij Feyenoord. De middenvelder is samen met zijn Amerikaanse club SLSG (St. Louis Scott Gallagher) meegereisd, dat net als vorig jaar met een groep jeugdspelers in Nederland is.

Uitnodiging

Vorig jaar trainde de 16-jarige Kuzain ook al een week mee met Feyenoord B2. Na afloop was men op Varkenoord onder de indruk van het Amerikaanse-talent, en nodigde men Kuzain uit voor een tweede oefenstage, welke hij deze week/weken zal afwerken.

Volgens het twitter account VarkenoordWatch zal Kuzain Kuzain meetrainen met Feyenoord A2, en zal hij opnieuw proberen de jeugdtrainers op Varkenoord te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Lift

De Amerikaanse voetbalcompetitie zit momenteel in de lift, en was er in de afgelopen weken volop aandacht voor de MLS. Steeds meer vedettes kiezen voor de Amerikaanse competitie, maar ook andersom beproeven steeds meer Amerikaanse spelers hun geluk in Europa.

Net als Wan Kuzain zijn er steeds meer jeugdspelers uit Amerika/Canada die op de radar verschijnen van Europese clubs. Een mooie ontwikkeling voor het Amerikaanse voetbal en de MLS. Door groeiende interesse vanuit vooral Europa, lijkt ook het voetbal in Amerika bezig aan een flinke opmars.

 Foto: Soccerstl.net

Het is een goed dat Amerikaanse voetbaltalenten hun geluk beproeven in Europa

Ja, dit is beter voor hun ontwikkeling
Nee, deze talenten moeten in de MLS zich ontwikkelen

create quizzes

1 Reactie
  1. Jonathan Ploeg 5 jaar ago

    Hij heeft de moves wel ;)!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen