Alleen A-Rod zal schorsing aanvechten

Door

Washington Nationals v Detroit Tigers
Volgens ingewijden zal het niet lang meer duren eer de schorsingen naar aanleiding van het Biogenesis schandaal bekend worden. Ryan Braun heeft al geschikt met de MLB en het lijkt erop dat alle andere spelers die in bij het onderzoek betrokken zijn ook zullen schikken en daarmee de rest van dit seizoen zullen missen.

De enige die heeft aangegeven zijn schorsing aan te vechten is Alex Rodriguez, die een schorsing voor het leven riskeert.

Peralta
Eén van de spelers die een schorsing kan verwachten is Detroit Tigers korte stop Jhonny Peralta (foto). De Tigers hebben al voorzorgmaatregelen genomen door in de Jake Peavy trade Jose Iglesias te halen als vervanging voor Peralta.

Cruz
De Texas Rangers zijn naar verluidt ook in gesprek met verschillende teams om een outfielder te strikken, die Nelson Cruz zou kunnen vervangen. De naam die het meest genoemd wordt is die van Nate Schierholtz van de Chicago Cubs. Vorige week maakten de Rangers en Cubs ook al een deal voor Matt Garza.

Anderen
Er zijn nog meer spelers die geschorst zullen worden, zoals Everth Cabrera van de San Diego Padres en Bartolo Colon van de Oakland Athletics. Deze teams hebben echter een interne oplossingen of zijn niet in de running voor de play-offs.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen