Adverteren

Wij zijn een jonge, professionele organisatie en hebben allen een hart voor sport en journalistiek. Door de toenemende populariteit van de Amerikaanse sporten in Nederland en de geringe verslaggeving hierover wilden wij hier wat mee gaan doen.

Zodoende zag SportAmerika op 1 december 2010 het levenslicht.

Sinds de start van SportAmerika is alles in een sneltreinvaart gekomen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot de grootste sportsite van Nederland en België op het gebied van Amerikaanse sporten. Maandelijks trekt de site gemiddeld 40.000 individuele bezoekers en in totaal meer dan 85.000 bezoekers (bron: Google Analytics, 1 maart 2014).

Naast onze site geven wij sinds februari 2012 iedere week een digitaal magazine uit. Ook dit is een groot succes. Zo wordt iedere oplage gemiddeld 7000 keer gelezen.

Door al deze successen zijn onze activiteiten niet onopgemerkt gebleven. Zo kreeg SportAmerika een lovende recensie van GeenStijl en waren wij te horen op 3FM (in het programma Turbulent) en op Radio 1 (Nog Steeds Wakker) voor een exclusieve update over de ontwikkelingen binnen de Amerikaanse sportwereld. Tegenwoordig maken we onze eigen wekelijkse radioshow: De #SportAm Show.

Daarnaast verzorgde de redactie van Sport Amerika in 2012 al het Amerikaanse sportnieuws voor www.nu.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.

Nu bieden wij ook de mogelijkheid voor bedrijven om via Sport Amerika zijn / haar speciale doelgroep te bereiken. Heeft u als bedrijf affiniteit met Amerika en/of Amerikaanse sporten en wilt u adverteren in op de website en/of magazine? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over onze ambitieuze plannen en de mogelijkheden die wij bieden voor uw bedrijf.

Mail naar Sales voor meer informatie.

Reageer op dit artikel

Je mailadres komt niet op de site te staan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.