Adrian Peterson betrokken bij kindermishandeling?

Door

Minnesota Vikings  v Dallas Cowboys

Minnesota Vikings running back Adrian Peterson werd zojuist aangeklaagd voor het toebrengen van een letsel aan een kind in Montgomery County, Texas. Het was de Amerikaanse krant USA Today die zonet met het nieuws naar buiten kwam, nadat een persoon die dicht bij de zaak staat het hen kon bevestigen.

Het zou gaan om een incident waarbij Peterson zijn zoon zou hebben geslagen. Een reactie van Peterson is er vooralsnog niet, aangezien de running back nog op het trainingsveld stond wanneer het nieuws bekend gemaakt werd. De Vikings daarentegen stuurden net een reactie naar de pers:
“Wij zijn bezig met het verzamelen van meer informatie omtrent de juridische situatie van Adrian Peterson”, aldus woordvoerder Jeff Anderson. “Momenteel verwijzen wij iedereen met vragen door naar de advocaat van Adrian, Rusty Hardin.”

Het nieuws rond Peterson zorgt voor een nieuwe deuk in het imago van de NFL na een week vol chaos rond de recentelijk ontslagen Ray Rice, die zijn vrouw buiten westen heeft geslagen. Bovendien bleek later deze week dat de NFL de beelden van het voorval al langer kende, maar geen verdere acties ondernomen had.

Foto: Getty image

Ook leuk om te lezen