3-on-3: LeBron James stuwt Cavaliers naar zege in Game 2

Door

StephenCurry

3. Steph Curry speelde een slechte wedstrijd. Was dit eenmalig of is een trend ingezet? 

HB: Nee, ik denk dat hij zich gaat herpakken in Game 3. Een slechte wedstrijd hoort er nu eenmaal bij. In Houston liet GSW zien ook on the road (flink) te kunnen winnen. In Game 3 zal Curry dertig punten of meer scoren, daarnaast zal Klay Thompson ook wat beter in zijn spel moeten komen. Hij is de afgelopen weken al wisselvallig.

EH: In Game 1 was het begin van Curry ook niet heel goed. Heel slecht zelfs, maar wist zichzelf toen wel weer op te pakken en werd een van de belangrijke schakels van de Warriors (wat hij normaal ook al is). Ik geloof niet dat Curry ineens in elkaar zakt na een geweldig seizoen, wel speelt de zenuwen enige rol volgens mij. Die moet hij onder controle houden. Dan komt hij wel terug.

JG: Curry is niet voor niets de MVP en hij is in staat om een slechte wedstrijd te doen opvolgen met een geniale. Zijn matige tweede en derde wedstrijd in de series tegen de Grizzlies werden bijvoorbeeld opgevolgd door een fantastische en cruciale vierde wedstrijd. Dit maakt hem uiterst gevaarlijk en de Cavaliers zijn nog zeker niet van hem af. Ik maak me nog geen zorgen.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen