17 NFL-teams azen op Pryor

Door

Terrelle Pryor heeft over belangstelling niet te klagen. Dat werd zaterdagavond wel duidelijk toen de voormalig quarterback van Ohio State een training afwerkte.

Maar liefst 17 NFL-teams hadden vertegenwoordigers naar die work-out gestuurd om zo polshoogte te nemen. Onder de aanwezigen waren Pittsburgh Steelers-headcoach Mike Tomlin en Indianapolis Colts-eigenaar Jim Irsay.

,,Ongeacht welk team mij wil hebben, ik zal vast en zeker een contract tekenen,” verklaarde Pryor na afloop van de training. De quarterback kreeg eerder vorige week te horen dat hij toch deel mag nemen aan de supplementel draft, ondanks zijn eerdere schorsing die hij opliep tijdens zijn tijd bij Ohio State.

Pryor liet tevens weten niet te willen wachten op de draft van volgend jaar. ,,Ik heb wel een voorkeur om als quarterback aan de slag te gaan, maar zal niet moeilijk gaan doen als een team mij op een andere positie zou willen laten spelen.”

Zijn voormalige coach bij Ohio State, Jim Tressel, was ook een van de aanwezigen. ,,Hij deed het fantastisch,” aldus zijn ex-coach. ,,Ik denk dat veel NFL teams wat aan hem zouden hebben.”

Welk team hem ook zal nemen, Pryor begint het seizoen sowieso met een schorsing van vijf wedstrijden. Dit naar aanleiding van zijn gedrag op Ohio State, waar hij gesigneerde fanartikelen verkocht voor geld. Een actie die niet door de beugel kon volgens de NCAA.

Pryor reageerde voor de camera van ESPN enthousiast over zijn trainingsdag:

 

 

Foto: cdn.bleacherreport.net

Ook leuk om te lezen